Tenorsaxofoon Selmer AXOS

De Axos speelt makkelijk aan en heeft een rijk timbre. Dat maakt deze saxofoon tot een ideaal instrument, ongeacht het speelniveau.

Lees meer


Bambú NOVA

Les ligatures de Bambús sont faites à la main avec des fibres synthétiques très résistantes.

Lees meer


MUSIC-COMPANY

Beste klanten, uitzonderlijke omstandigheden vragen om uitzonderlijke maatregelen.

Aangezien ook wij door Covid-19 onze muziekwinkel verplicht moeten sluiten, willen wij graag een warme oproep doen om uw lokale handelaars zoveel mogelijk te steunen.

Lees meer


YAMAHA YDS-150 Digital Saxophone

Met de Yamaha YDS-150 saxofoon kun je overal en altijd studeren.

Lees meer


AEROPHONE & SMARTMUSIC

Bij Roland hebben we altijd geloofd in de kracht van muziek en de voordelen die het met zich meebrengt.

Lees meer


ERGOBRASS

De ERGObrass speelsteunen zijn niet alleen voor geblesseerde spelers maar voor elke speler om meer ontspannen te zijn en zich prettiger te voelen!

Beschikbaar voor trombone (ERGObone), trompet, hoorn & euphonium.

Lees meer


PTRUMPET “TROMPET HYTECH”

pTrumpet hyTech is gebaseerd op de modernste technologieën in de ontwikkeling van trompetten. Door jarenlange ervaring in de verwerking van kunststoffen en de productie van blaasinstrumenten is dit unieke product gecreëerd. De pTrumpet hyTech is een extreem lichte Bb-trompet en heeft een lichte respons en een open en vrij speelgevoel. pTrumpet - authentiek, innovatief, toegankelijk.

Lees meer


SELMER Claude Delangle

Een baanbrekend mondstuk gemaakt van twee materialen met unieke akoestische- en klankeigenschappen, getuigen van verlangen van Henri SELMER Paris om zijn producten te verbeteren.

Lees meer


ROLAND Aerophone GO (AE-05) & AE-10

Speel je saxofoon of ben je bekend met die vingerzetting en zou je graag ook wat andere sounds willen laten klinken?

Lees meer


Nieuw bij Yamaha

Bb trompet YTR-6335RC "Commercial"

Dit nieuwste model van Yamaha welke in Oktober 2018 werd gepresenteerd, is compleet ontwikkelt in het Yamaha Atelier in Hamburg door Eddie Veit. Eddie Veit is een meester instrument bouwer en verantwoordelijk samen met Thomas Lubitz voor het Atelier in Hamburg.

Lees meer


KLARINETDAG TIELT – 24/02/2019

TENTOONSTELLING : Wil je meer weten over de evolutie van de chalumeau/klarinet ? Ontdek de unieke privécollectie klarinetten en chalumeaus van YVES TREUTTENS (Music-Company) tijdens de klarinetdag Tielt. Zondag 24 februari 2019 vanaf 9.00 uur tot 18.00 uur in de Europahal, Generaal Maczekplein 5 te Tielt.

Lees meer