De Selmer Axos is ontwikkeld en geproduceerd in de fabrieken in Mantes-La Ville. De passie waarmee de vakmensen van Selmer de Axos saxofoons produceren, toont hetzelfde hoge kwaliteitsniveau en know-how als bij alle ander Selmer instrumenten. Als een instap professioneel instrument heeft de Axos dezelfde kwaliteiten, flexibiliteit, nauwkeurigheid en projectie als de top Henri Selmer saxofoons.

De Axos speelt makkelijk aan en heeft een rijk timbre. Dat maakt deze saxofoon tot een ideaal instrument, ongeacht het speelniveau. De vereenvoudigde halsbevestiging en de speciale polsters zorgen voor een prettig aanspreken. De ergonomie is uitstekend en geeft uiterst comfortabel speelgemak.

De mooie, warme lakkleur en de prachtige gravure maken de Axos saxofoon een parel voor elke goede amateur en beginnende professionele saxofonist.

Een ideaal instrument voor muzikanten die zich een professionele saxofoon willen veroorloven met een kleiner budget. Veel studenten, amateurs en professionals hebben de Axos reeds ontdekt!

De nieuwe tenorsax Selmer AXOS vanaf vandaag reeds bij Music-Company. Kom hem testen!