Op 15 november 2018 om 19:30 zal de BeNeLux Key Account Manager van Conn-Selmer een aansprekende presentatie geven over het beroemde productieproces van  Vincent Bach instrumenten.
Vincent Bach is een onderdeel van Conn-Selmer. Conn-Selmer is de grootste Amerikaanse instrumenten producent (weer een onderdeel van Steinway Musical Instruments)

En heeft o.a. de merken KING, HOLTON, CONN, LEBLANC en VINCENT BACH. Met name Vincent Bach heeft een jarenlange traditie op het gebied van trompetten en trombones.

Aan de hand van simpele voorbeelden krijgt u inzicht in de werkwijze en visie van Vincent Bach en hoe zijn instrumenten op de dag van vandaag geproduceerd worden en hoe het komt dat de “sound” van deze instrumenten zo enorm aanspreekt bij veel spelers. Loopt u al jaren rond met de vraag hoe het kan dat Bach zo klinkt als Bach klinkt? Wat is het mysterie van Mount Vernon? Wat is het verhaal achter de mondstukken van Vincent Bach? Kortom een hoop vragen zullen beantwoord worden! Of niet…

In ieder geval heeft u de kans om ze dit moment te stellen!

Daarnaast zal David Rey (solotrombonist van het Brussels Philharmonie Orkest) ook aanwezig zijn en een kleine demonstratie/ clinic  geven op de trombone. David speelt al jaren Bach en is een graag geziene gast op vele internationale festivals.